Timisoara 21K se mută pe 4 octombrie 2020

Timisoara 21K se mută pe 4 octombrie 2020

Dragi alergători,

Revenim în legătură cu decizia autorităților de a amâna evenimentele cu peste 1000 persoane până pe 31 martie pentru împiedicarea răspândirii epidemiei de COVID-19.

Ne-am pregătit pentru un SportGuru Timisoara 21k 2020 de primăvară, așa cum probabil ați văzut pe panotajul de pe străzile din Timișoara sau ați auzit la partenerii noștri media (în spoturile radio) „chemarea” la alergare. Așteptam cu nerăbdare să vă oferim medaliile pregătite pentru linia de finish și să vă vedem purtând tricourile personalizate.

Cu toate acestea, conform deciziei luate la nivel național și pentru siguranța tuturor (a alergătorilor, a echipei de organizare, a voluntarilor, a spectatorilor și a tuturor celor implicați în buna desfășurare a evenimentului), împreună cu autoritățile locale am decis să amânăm evenimentul.

În acest an, SportGuru Timișoara 21k va avea loc pe 4 OCTOMBRIE 2020.

Înțelegem că această modificare s-ar putea să nu se potrivească cu planurile tuturor, astfel că toți alergătorii deja înscriși și confirmați până pe 8 martie inclusiv vor avea urmatoarele opțiuni:

1. Păstrarea înscrierii la cursa din octombrie, având următoarele AVANTAJE (ambele oferite după participarea la cursa din octombrie):
• 25% discount la înscrierea ediției din 2021
• 15% discount oferit de SportGuru.ro pentru produsele Mizuno și Compressport (valabil pentru 15 zile: 5-19 octombrie)
2. Transferul gratuit al înscrierii către o altă persoană
3. Transferul pentru înscrierea la ediția din 2021
4. Restituirea contravalorii înscrierii pentru toți cei care nu au ridicat kitul de participare la ediția din 4 octombrie. Restituirea va fi făcută pe baza unei solicitări trimise dupa data de 5 octombrie 2020, prin e-mail la adresa [email protected]. Termenul limită pentru trimiterea solicitărilor de restituire este de 19 octombrie 2020.

Înscrierile pentru cursa de pe 4 octombrie rămân deschise în continuare până la noua ediție. Înscrierile făcute începând cu data de 9 martie nu se supun condițiilor de mai sus, respectând regulamentul general al evenimentului.

Vă mulțumim pentru înțelegerea cu privire la această decizie dificilă și suntem siguri că vom avea împreună o cursă frumoasă în toamnă!

Cu drag,
Echipa SportGuru Timișoara 21K

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.