Voluntariat

Te asteptam în echipa de voluntari Timisoara 21k!

Vino alaturi de echipa care organizeaza semimaratonul SportGuru Timisoara 21K!

Echipa SportGuru este formata din oameni extraordinari care isi dedica o zi sau un weekend pentru ca peste 1000 de alergatori de toate varstele sa aibe o experienta minunata.

Experienta de voluntariat la un eveniment sportiv este una extraordinara! Zambetul si bucuria tuturor alergatorilor va fi una de neuitat credem noi.

De ce sa fii voluntar?

  • Vei face parte din echipa care organizeaza acest eveniment important pentru Timișoara
  • Vei experimenta și implementa un eveniment sportiv de talie internațională

Ce vei primi in schimb?

  • Tricoul special de voluntar
  • Diploma personalizata de voluntariat
  • Satisfactia de a contribui la o sarbatoare sportiva a Timisoarei

SportGuru Timisoara 21K este o competiție sportivă de mare anvergură care își dorește să așeze din nou Timișoara în rândul orașelor importante din lumea sportului de masă, pe plan național și internațional.

Traseul de 21 de kilometri a fost ”desenat” pentru ca frumusetile orasului de pe Bega sa poata fi apreciate de toti participantii, va avea startul si finisul in Piata Unirii – un loc emblematic pentru Timisoara, un traseu care ramane totusi unul fluent si rapid, in asa fel incat alergatorii sa-si poata dobori recordurile de timp pe aceasta distanta.

Competitia cuprinde probe si categorii pentru toate varstele, astfel ca pe langa traseul de 21 km participantii vor putea alerga la crosul de 10 km, la cursa populara sau la cursa copiilor.