Să ne vedem cu bine în 2021

Să ne vedem cu bine în 2021

Dragi alergători,

Anul acesta a fost o provocare pentru toți. Am încercat să rămânem optimiști că vom putea să ne întâlnim în octombrie la linia de start.

Am urmărit cu atenție în această perioadă evoluția epidemiei de Covid-19 și reglementările emise de autorități. Deși au fost anunțate măsuri de relaxare, situatia este in continuare extrem de imprevizibila, iar evoluția din ultimele zile, precum și cazurile de infectare ale sportivilor aparute la unele evenimente ne-au făcut să reanalizăm posibilitatea de a organiza un eveniment de masă în condiții de siguranță, așa cum v-am obișnuit.

Cu regret, suntem nevoiți să anunțăm amânarea SportGuru Timișoara 21k pentru 28 martie 2021, cu speranță că situația va evolua pozitiv până atunci. 

Deși este o decizie dificilă, credem că ea previne situația extrem de neplăcută de a anula evenimentul mult mai aproape de data anuntata in aceasta toamna.

Înțelegem că această modificare s-ar putea să nu se potrivească cu planurile tuturor, astfel că toți alergătorii deja confirmați vor avea posibilitatea să aleagă una dintre următoarele opțiuni:

Varianta 1. Ramai cu noi și alergi la cursa din 2021, in acest caz nu trebuie sa faci nimic si te vei regasi in continuare in tabelul cu participanti de pe site.
Iți mulțumim și iti oferim următoarele AVANTAJE: 

  • 25% discount la înscrierea ediției din 2022
  • voucher 15% discount oferit de @SportGuru.ro pentru produsele selecționate Mizuno și Compressport, valabil în perioada 29.03.2021 – 29.04.2021

Varianta 2. Transfer gratuit al înscrierii către o altă persoană pentru ediția din 2021

25% discount la înscrierea ediției din 2022 pentru persoana care cedează locul

Varianta 3. Transfer pentru înscrierea la ediția din 2022 

Varianta 4. Restituirea contravalorii înscrierii: restituirea va fi făcută în perioada 20 iulue – 20 august 2020, pe baza unui e-mail trimis pana cel tarziu 20.08.2020 de catre titularul înscrierii la [email protected] (care să conțină opțiunea aleasă, nume & prenume, număr de concurs al înscrierii din 2020, contul pentru restituirea a înscrierii acolo unde este cazul).

Vă mulțumim pentru înțelegere în această decizie dificilă și credem că vom avea împreună o cursă frumoasă în 2021!

Cu drag,

Echipa SportGuru Timișoara 21K

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.